Damn you, slovenska jävla domarjävlar.

Jag har aldrig hatat domare så mycket som nu.

Fyra skadade landslagsspelare, varav tre av dom spelade och gjorde en bra match!
Oscar Carlén, Kim Andersson, Jonas Källman och Dalibor Doder. Skadesidan har verkligen inte varit lycklig gör sveriges handbollslandslag. Trots detta så går Carlén in och spelar bra, Jonas Källman stannar kvar på plan och visar att han är en av sveriges bästa spelare, även Doder går in och spelar bra!

Vad var det för jävla grej när Doder skadas och dom blåser av FÖRST när Källman har ett bra läge? Doder reste sig inte upp och hade jävligt ont och det tar evigheter för dom att blåsa av?

Sverige förtjänade verkligen bronset. De har gjort ett heeeeeeeeeeelt fantastisk VM, och jag tycker inte att dom ska vara annat än galet stolta, men samtidigt så var dom så nära. Men de har flera mästerskap framför sig och dom är riktigt bra nu. Ska bli underbart att få se landslaget spela nu i flera år framöver.
Det känns lite hemskt att säga när jag bor i Sverige, men svenska handbollslandslaget är det enda som gör att iallafall jag är glad över att vara svensk! haha

Att bli fyra är absolut inte dåligt, det är riktigt bra gjort. Som sagt, framtiden tror jag verkligen blir galet bra för det gulblåa handbollslaget.

Skriver mer om detta sen.

25 januari 2011

Insåg nu när jag skrev rubriken att det är ett år+sju månader sedan Michael Jackson gick bort. Jag minns fortfarande vart jag var och vad jag gjorde när jag fick reda på det, vem som berätta och att jag blev sur när han berätta det för jag tänkte att det är inget man skojar om. Det fanns typ inte att det skulle vara sant.

Andra grejer då, sovmorgon imorgon! Börjar kl......wait for it.......ett!! Lycka! + att jag åker med pappa in också så slipper tåg och grejer, yaay!
Okey, tror och hoppas på också att jag har minskat tillfället för min MDK lärare att ge mig ig i mediekommunikation, då jag faktist har gjort allt. Vi skulle koda en hemsida, och jag har med grejer som han skriver som typ VG uppgifter, men tja..han har ju visat rätt duktigt att han inte tycker om mig, eller mig grupp.

Sen till dagens handbollsmatch då! Sverige-Danmark. Och Sveriges högernior är skadade! Både Kim Andersson och Oscar Carlén....:( Jävligt jobbigt för Sverige, men även för dom, nu när Sverige tagit sig till semi så kan dom inte vara med och spela där, måste vara sjukt jobbigt. Hoppas de blir bättre snart.
Istället är det Kim Ekdahl Du Rietz som går in och täcker den positionen!
Good luck boy! :D Han har ju varit helt sjukt bra så det hoppas vi på att få se även idag!
_____

Bild ifrån andra gången jag var i göteborg
Sverige-Argentina



Sverige-Kroatien

Det tog sju år, men nu hände det: SVERIGE STÅR SOM SEGRARE I MATCHEN EMOT KROATIEN! Och jag är glad. Jääävligt glad!
Sjöstrand gjorde ännu en sjukt bra match, Magisk.
Och Doder. Dalibor Doder. Killen med #11 på ryggen. Så jävla bra.

skriver nog om detta mer imorgon, ska kolla 2andahalfmen och sen sova, skola imorgon. Startar med Naturkunskap. Blir att kolla handbollsklipp eller något. NK är nog det tråkigaste ämnet.

Sveriges viktigaste pojkar...

...drar ut på plan om ett tag. runt 18.00 någon gång. Och laget de möter är inget mindre än förra VM:et's värdar: Kroatien. It's gonna be tough!
Lycka till Sverige!

Okej, då går vi till gårdagens match mot Serbien. Vinst. Häääärligt.
Dock kan jag inte sluta undra: Varfan är Petersens speltid?! Källman är helt magiskt bra, we know. Alla vet det, han är grym! Men jag tycker iallafall att #24 ska få lite speltid.

Matchen lirades duktigt av Kim Ekdahl Du Rietz. Även duktigt av Oscar Carlén!
I målet stod Johan Sjöstrand! Verkligen, bra match ifrån Sjöstrands sida!
Det var en bra match helt enkelt.

___

gar inte att ladda upp bilder...

Sverige-Polen

Skön vinst till Sveriges pojkar ikväll!
Grattis<3

Nu ska jag lägga mig och hoppas att jag inte har ont i magen imorgon så jag kommer till skolan, har film och grejer imorgon!

Sverige-Argentina

Nu är det gjort då, Sverige har förlorat sin första match i VM på hemmaplan 2011.
Mot Argentina.
Sverige är så mycket bättre än dom visade, vilket är jävligt synd. Men iallafall, nu kikar vi frammåt och hoppas på att dom slår Polen på Torsdag, men spelar dom som dom ska så inträffar det.

Den största missen JAG gjorde igår var att jag kolla på publiken i några sekunder, det var några framför som gick, då missar jag en av mina favoritspelare mål. #24 Fredrik Petersen.

Bilder kommer.

Sverige-Sydkorea

Ja, som sagt ikväll är det Sydkorea som Sverige möter!
Så, om en stund är det dags för Sveriges viktigaste pojkar att rocka planen!
Vill se mycket av Larholm och Petersen idag! Samtidigt som jag vill se mycket av Källman och Ekdahl du Rietz..hahah

Iallafall-LYCKA TILL SVERIGE!

Nu gäller det!

Har inte haft tid att skriva på ett tag nu, men nu gäller det!
Handbolls VM 2011 har dragit igång och Sveriges start är nästintill magisk!
Var ju i göteborg och kollade på invigningen+Sverige-Chile! Som väntat tog Sverige segern ganska enkelt och Chile stod väl emot i ca tio minuter eller något...
As nice dag med JayJay, den enda minuset(som dock är ett vääldigt stoooort minus) var att #15-Jonas Larholm, var sjuk. 
Tänkte beställa biljetter till Slovakien-matchen också, men valde att beställa till Tisdag mot Argentina!
Just nu känns det jävligt rätt då #24-Fredrik Petersen satt på bänken nästintill hela matchen, bortsett på ca 10 minuter på plan och en straff! Som ni kanske förstår så är både Larholm och Petersen två av mina favoriter och hoppas på att se dom spela på tisdag! Iafallall, matchen mot Slovakien var helt sjukt bra ifrån Sveriges sida, och trots att dom bara slog dom med ett mål i förra VM:et så blev det en klar seger igår för de gulblåa laget! Om jag inte minns helt fel så blev det 18-28...
Imorgon möter dom sydkorea! Lycka till<3


First day

Sitter här nu, väntar på att matten ska börja och sen mediekommunikationen,
Har ju fått nytt schema. Inga sovmornar(förutom måndag och onsdag, ind. val) + att vi slutar 15.40 alla dagar förutom torsdag då det är 14.50 som gäller. Askul. Och eftersom att det inte funka med lägenheten så får jag pendla tills jag hittar en egen(som verkar sådär lyckat...)
Mindre roligt. Jävligt tråkigt faktiskt.

Dock är jag så jävla taggad på torsdag! HandbollsVM startar, Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det eller hur mycket jag tänkt på det men snart så! Första matchen är Sverige-Chile, som jag drar till Göteborg för att kika på!
Och om någon bryr sig eller undrar så..grejen är att jag är sämst i världen på att spela handboll och jag är inte speciellt duktig när det gäller regler och grejer, men jag lär mig(sakta...) och det är så jävla roligt att kika på!


Vad vill 2011 mig?

Det enda som har funkat jävligt bra detta året är sveriges herrlandslag i handboll. Grattis till vinst i turneringen och lycka till i VM;et på hemmaplan! Kikar på första matchen!! Taggad som få!
Och mina vovvar och min katt också är också bäst. Såklart.

Men resten då?  Lovet har inte varit speciellt. Mitt hjärta ska säljas och en av mina närmsta vänner ska flytta. Flytta. Med tåg och grejer tar det nog 2½-3 timmar att åka dit. Det är ju sjukt. Nu tar det 10-15 minuter.Med bil. Jag antar att detta är det bästa...Men...:'(
Det är klart att vår vänskap inte bryts, självklart inte. Men just det att man inte kan åka till varandra hur som helst, om man behöver prata. Vi kan inte ta moppen vid typ fyra på morgonen(okey, detta hände en gång och när jag och PM skulle hem igen så var det lite kyligt-iskall-) Men ändå.

What to do?

Nu blir det mer s.k "emo-feelings". Men ärligt. Vad gör man när man får reda på sånt här? Min syrra ska sälja mitt hjärta. För några år sedan så fick jag honom av syrran. Den 12 juni 2005. Det var nog mitt livs lyckligaste dag. Han blev min bästa vän. Jag älskar honom så otroligt mycket. Men efter ett par år så blev han lite för liten, och jag fick för lite tid, det var högstadie och allt det där så jag beslutade att det är bättre om han fick komma till någon som nu kunde lägga ner massor med tid för honom. Och för några månader sen eller något så köpte syrran tillbaka honom. Men Figgaro har och kommer alltid vara en väldigt stor del av mitt hjärta. Nu skulle jag göra så mycket för att få ha dig hos mig igen, och tanken på att jag kanske aldrig med kommer få se dig igen efter att du har blivit såld gör så jävla ont. Hur ska det gå till? Vad fan ska jag göra? Jag träffar dig inte ofta nu, men du är såpass nära att det absolut är möjligt. Men vad händer om du åker jättelångt bort? Vad händer om dom som köper dig inte klarar av dig? Vad händer, vad händer, vad händer.....
Jag älskar dig, hjärtat!

Why?

Det känns ärligt som om mitt liv kommer gå under. Vad fan ska jag göra?
Jag älskar dig, Figgaro.
Hade jag kunnat så hade jag köpt tillbaka dig, absolut.
Men det kan jag inte, varför?
Du är fortfarande en av de viktigaste i hela mitt liv.
Jag älskar dig.
Du är världens finaste, vännen min.

Freedom


Handboll, chill och two and a half men

Ja, igår blev det filmkväll med Jenny och Matilda :) Kollade en bit på Pirates of the caribbean-The curse of the black pearl. Sen såg vi Vampires suck, så jävla bra film(och jag har inte ens sett alla dom där twilight och allt vad dom nu heter). Innan det så var jag med Matilda, ute och fotade och sånt, tänkte kika igenom bilderna och lägga upp några imorgon kanske :)

Idag käka jag hos farmor med två av mina kusiner.
Sen har jag kikat på Handboll, Sverige-Norge, herrar och guess what? Sverige vann. Herrarna kan, haha.
Jag är så sjukt taggad på nästa torsdag!!

Nej, nu ska jag snart gå och lägga mig och kolla på ännu ett avsnitt av two and a half men. Eller två. Tre kanske.



Charlie, Jake and Alan<3

Lycka

Biljetter till handbolls VM den 13 januari-invigningen- är bokade!


Jonas Larholm


Dalibor Doder


Fredrik Petersen&Dalibor Doder

2011...

...är det nu då. Och The Ramones är fortfarande bäst. Forever.

RSS 2.0