Hey mr.tambourine man...

...med The Byrds är det som spelas nu.

Katten chillar här bredvid mig på vad som är början på 2010's sista dag. Funderar på om jag ska sova eller om jag ska ta och kika på någon film, lite 2 and a half men kanske....Eller någon annan komediserie.
Har ändrat lite på bloggen idag också, så sysselsättande, roligt och ändå så jävla långtråkigt.
Men jaja, nu blir det nog en Film/avsnitt..(eller kanske lite fixande med bloggen)

My only love

Lite nightthougts.
Börjar nästan fundera lite på om det är meningen att alla någongång kommer att bli kära. I någon person alltså, som man träffar, känner. Just nu verkar det som om Joey Ramone kommer vara min enda kärlek nååågonsin(inte mig emot om han hade levt).
Nejdå, jag är bara sexton och känns inte som om jag borde ha träffat the love of my life. Men man undrar ju lite när alla man känner har flickvän/pojkvän, är förlovade, lyckligt eller olyckligt förälskade. Känns rätt skönt dock att inte ha varit riktigt kär, sjukt det låter för många säger att det är en så underbar känsla - det tror jag säkert. Men jag förstår verkligen inte all denna jävla panik runt detta. Jag menar, ni är fortfarande unga, lev erat liv istället för att jaga pojkarslashflickor. Jag tror att kärleken kommer till var och en när man slutar leta och centrera hela sitt liv runt det. Every love has its time.


Bad moon rising

..med Creedence clearwater revival är det som spelas nu. Stört bra!

Igår var det Nordby med Jenny, hittade lite:

*Två tröjor
*Lite smink grejer
*Hårband, ett bredare,  flätat(<3)
*En ring som det står RAMONES NYC *(L O V E)
*Tights
*Underkläder
*Ett till Peace halsband(<3)


Rätt lugn dag faktiskt, nu efter Julafton(<3) och grejer.




Old times

THE OTHERS OOOHHOHHOHH, THE OTHERS OHOOOOOOOHOOO, THE IN LOVERS OHHHOHHHOHH!

Jag saknar The ark Jag saknar den tiden. Jag saknar,

Jag gissar på att det faktiskt inte är så många utav mina nuvarande vänner(Det lät väldigt stört...men ni förstår) som faktiskt vet att jag älskar The ark, utan det är mina lite äldre vänner, sen flera år tillbaka, som vet om det. Men så är det.
Dom påminner så mycket om för några år sedan. Fan va bra allting var då. Misstolka mig inte nu, för jag älskar hur det är nu, världens bästa klass och världens bästa vänner, men det är mycket som har ändrats, vilket kan ses som plus eller minus. Jag ser det mest som plus faktiskt. Dock saknar jag hela The ark tiden, det är svårt att förklara. Jag saknar att prata med en utav mina vänner varje dag. Jenny heter hon. Vi har inte träffats än, men snart. I sommar. Vi kunde sitta och skriva om absolut vad som helst. Jag glömmer aldrig den gången som jag satt och skratta för mig själv och min mamma kom in och undra vad som hände typ, och jag skratta så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag undrar vart det tog vägen?
Vart tog tiden vägen när min största kärlek på jorden(till utseende, gitarrspel osv, för jag kände honom såklart inte) var en av The ark's gitarrister?
Eller vart tog den tiden vägen när jag kunde vara hos min älskade ponny varje dag? Min älskling, mitt allt. Finaste på jorden, helt klart. Han är fortfarande en stor del av mitt hjärta, det kommer han aldrig vara, för jag älskar honom så otroligt mycket.
Men vart tog dessa tider vägen? Det är skrämmande. Tiden som är nu, kommer den försvinna lika snabbt? Jag hoppas inte det, och jag inser att jag verkligen måste ta tillvara på den.

Och vad händer nu när The ark ska lägga ner bandet? Hur ska det gå? Jag inser att allt som vi kan göra är att hjälpa dom till att få deras bästa turné ever. Visa uppskattning, tacka för allt de gett oss, alla underbara låtar, alla underbara texter. The ark är några som,för mig, står för att man får vara precis som man är. Dig själv. 
Tack för all musik. Tack The Ark.

Ska försöka lägga in de flesta av bilderna ifrån konserten i göteborg i augusti och visa några här, det var grymt.


_______

The Ark - The others




Sonic Surf City

Lyssnar jag på, medans jag väntar på att matten ska börja - 13.20.
Åhh, vad roligt att jag var här redan vid typ 09.40. Hade inte kunnat kolla min mail - alltså inte fått reda på att vi inte har någon jävla datorkunskap! Yaaaaay.

Iallafall, matte och sen Mediekommunikation, sen slut!
Underbart att det bara är skola tills på onsdag också!

______




Vill verkligen tillbaks. Jag vill inte vara i Sverige.

Irland

Finalen

Okey, snart är det em final i handboll.
Sverige VS Norge.
Jag tror tyvärr att Norge vinner men hoppas självklart på Sverige.
Kom igen nu, spela handboll som om ni aldrig har gjort något annat och slå Norge nu!

Peace and love 2011

Dit vill jag. Så mycket.
Just för att det verkar så chill och mysigt...Sen så hoppas jag på att Ark ska dit, vill verkligen se dom innan dom lägger ner(eller nej, jag SKA se dom igen innan). Banden jag hittils tycker verkar riktigt bra:
The sounds
Social Distortion
Sonic surf city
Graveyard

Och kanske bandet The Haunted, har inte hunnit lyssna mer en typ 20 sekunder eller något.
Har dock inte lyssnat alldeles för mycket på dom tre sista heller utan bara lite än så länge, Social har jag ju lyssnat liiiite på innan, får ta och lyssna mer,  och dom andra två verkar bra hittils - asbra!

Hoppas på P&L 2011.


Bild ifrån Google.se

Sverige vs Norge - final i handbollsEM

Sverige slog Rumänian med 25-23 idag, vilken innebär final för Sverige.
Norge slog Danmark, jag tror, men jag kommer inte ihåg helt säkert men jag tror somsagt att det blev 19-29 till Norge.
Alltså blir det final mellan Norge och Sverige.


Breaking news

..lyssnar jag på just nu. Måste nog säga att jämfört med vad den legendariska Michael Joseph Jackson har gjort tidigare så är detta inte speciellt bra. Läste en blogg idag, som ens fick mig att tänka på att lyssna på den nya skivan "Michael", tjejen som skriver den bloggen säger att hon tror att skivan är fake.
Jag vill inte tro det, för det skulle bara vara sjukt, men jag kan säga att den är ju absolut inte i nivå med hans andra album som t.ex "thriller" eller "bad".
Eller att folk vääääägrar inse att he's not alive. Tragiskt, det är jävligt hemskt. Det är helt sjukt och det är jävligt svårt att förstå. Men varför skulle han offra hela sitt liv och "låtsas" vara död? Han offrar ju chansen att träffa sin familj, sina barn, för det kan han ju inte göra utan att det kommer ut i media? Varför skulle han "låtsas" dö innan hans farewell tour? Nej, det är sjukt, hemskt och alldeles.....galet sorgligt, att han har dött...Men kan vi inte bara vara tacksamma för det han gav världen? Hans grym musik? Istället för att hålla på att diskutera om mannen lever eller inte? Jag avgudar också hans sång, hans dans och hans musik, men låt det vara så och njut av det istället för att diskutera massor.




Hooooome!

Underbart att vara hemma!
Det är gött att vara i ua när det är skola, as härligt att slippa gå upp klockan 5 - absolut!
Men så härligt det är att vara hemma igen, hos mina mysiga vovvar igen!
Värme också!

Det är helt sjukt vad kallt det är också.
Och det är mysigt att det snart är jul! Fast egentligen så är det ju dagarna innan jul som är mysigast, nästan! :D
Och imorgon är det Grinchen som gäller också. Då kanske det är okej med ett glas julmust?
(om ni undrar så dricker jag inte julmust annat än på julafton och juldagen kanske...Men ett glas med Grinchen kanske är okey...Dricker inte heller Påskmust, sommarmust eller något annat sånt där - det är ju nästan bara julmust med ett annat namn, och det dricker man på julafton...)


Black friday rule

Sitter i skolan nu, chillar mest, börjar min sista lektion om 7 minuter, slutar vid tre!
As härligt.
Har haft Matte och datorkunskap idag, tror det blir godkänt på datorkunsk. nu iallafall. Lite tur har man kanske...eller? Nej.
Första lektionen-engelskan- var inställd idag, rockigt! Iallafall, somsagt, sista lektionen börjar snart - Mediekunskap, och medialärarna ska tydligen iväg på något möte eller något så vi slutar tidigare.

Får bli lite musik på det:

Band: Flogging molly
Låt: Black friday rule


Sinclair

Lördag igen då, idag har jag verkligen bara tagit det lungt. En lugn kväll, hemma, gött! Härligt att vara hemma också , hos mina vovvsingpojkar!
Men imorgon blir det uddevalla igen och på måndag är det skola som gäller.
Kyrkan på morgonen som är frivillig, vilket är tur och equals sovmorgon as usual.
Känns lite sjukt dock att vi redan har gått såhär länge i skolan. Vi har en vecka och tre dagar innan JULLOV?! Hur sjukt är inte detta? Och hur känns det med skolan so far?

Underbart. Jag är så jävla glad att jag valde media och inte drog på Samhäll, som jag först sökte och kom in på men ändrade mig, tack och lov. Media är så galet roligt! Men vi är ju sista "rena" mediaklassen(haha, vad sjukt det låter men jag menar att dom gör om hela medieprogrammet till nästa klass).
Sinclair(ledsen uddevalla gymnasieskola, hur mycket ni ändrar namnet och döper skolan till "Akademi Sinclair Margretegärde så kommer den fortfarande heta Sinclair)är en as mysig skola, så jävla annorlunda emot Tanumskolan(såklart...)
Nu jag kan inte förså hur man orkade med allt jävla mas, för det var det verkligen, alltid några som var ovänner och sånt där.
Och klassen. MP10B. Well, we rock. Lätt den bästa klassen. Alla är schyssta och det är inget sånt där mas utan vi är en klass utan massa uppdelningar som inte kan prata med varandra. Visst, jag vet inte vad som händer om ett tag, men nu känns det galet roligt!


MP10B





Bilder lånade ifrån bl.a Frida, Emma och Karin i klassen


Echo chamber...

...lyssnas det på nu, alltså The Ark.
Har ju inte lagt in bilderna ifrån när vi var och lyssna på dom i göteborg i augusti. Får ta och göra det någon dag, dom ligger dock i min andra dator....
Det var absolut en asbra kväll! Synd bara att jag inte kunde träffa Jenny. Vill verkligen se dom i vår, och det känns helt overkligt att dom lägger ner bandet. Helt jävla overkligt. Men så har dom ju gett väldigt mycket bra musik också.
Tack säger vi för det!


bild ifrån google.se

Svenska...

Lyssnar på The Ramones och ska läsa boken "Främlingen"....Party....Jag hatar att läsa böcker man absolut inte fattar.

____

love

Love.

Don't go

Band: The Ramones (världens bästa.....)
Låt:
Don't go


Christmas



Har insett lite att det inte är speciellt långt kvar till julafton, och det är bara två veckor och tre dagar till jullov!

My love

Jag vill tillbaka.
Världens mest underbara ställe, förutom mitt hem.
Jag älskar det. Så galet underbart vackert.
En av de bästa veckorna i mitt liv.
Jag vill tillbaka.
En dag, en vacker dag bor jag där. En vacker dag.
En av mina drömmar.

Ireland, Dingle♥





































My Dream. My dream.

Dance with me

Carl-Johan är bäst. Tycker han. Och Carl är ledsen.
Hey soulsister spelas på radion på Sinclair:
David säger: Detta låter som Justin Bieber fast med mörkare röst.
HAHAHA

Back to reality nu då, skolan.
Nu börjar datorkunskapen, alldeles för segt.

___

Band: The sounds
Låt: Dance with me


RSS 2.0