These streets

...med Paolo Nutini spelas nu! Fortfarande underbar....
Precis sett på Christine och vänner, men nu började ett program jag aldrig förstått mig på: OC. Fan, håller alltid på och folk dör, gör slut och blablabla...

Nu börjar dock Beck-The money man. Inte säker på att jag kommer ihåg den.
Iallafall. Imorgon blir det tandläkaren, lämna saker i lägenheten sen blir det till att chilla med ett par polare(lär sluta med att de två sitter och spelar NHL eller FIFA....) hah. Jag kan inget av det, totalt värdelös.


Rekomenderas:

Låt: My good reputation
Band: Hardcore Superstar

Beg for it

Chill dag idag! Lyssnat på Hardcore superstar hela dagen och varit ute och fotat med mina vovvar. Det är väl inte det lättaste. Alfons vill gärna sitta precis brevid, så det blir lite svårt att fota honom, men det är mysigt. Och Elliot är överallt. I vattnet, på berget, ljungen, precis brevid och helt borta.

Och nej, Hardcore superstar är inte mitt "nya favorit band" som man kan tro. Ramones är och förblir bäst, även om jag inte alltid lyssnar på dom, det behövs inte, de är fortfarande bäst. Ingen kan mäta sig med Ramones musik. Dock är HCSS ett av de bästa banden som håller på nu. Och Vic Zino är en sjukt duktig gitarrist! Och det är tur att det finns en Jocke berg som kan musik! haha nej, ska inte vara elak, har knappt lyssnat på Kent.

Hardcore superstar <3


lov

Nu är det lov, massor med sol..så nu drar jag ut med mina älskade vovvar i bergen! :>

15 april 2011

Ni vet väl vad detta är för dag? Igår. Igår var det 10 hela år sedan världens bästa man left us. Joey Ramone, Jeffry Hyman, du är och förblir bäst.

Trots detta+två prov så blev kvällen lyckad. Hardcore superstar i Göteborg. Förband var: Crash diet och The 69 eyes. Bra, men absolut inte rika bra som Hardcore. Första låten var "Sadistic girls". Glad.




"Hey baby, there ain't no easy way out"

Awright, Johnny Cash knows the words!
Önskar jag kunde säga "Gonna stand my ground, and I won't back down"
Men jag tvivlar på att jag kan det, inte hur allt går åt helvete och det verkar som om jag får ge upp jävligt mycket av mig för att fixa allt detta med skolan och grejer. Nu på fredag: Matteomprov, nkomprov och mediekunskapsprov. Det sista ämnet rockar. De två första ämnena får gärna dö ut, jag hatar dom. Trots att matteläraren är förbannat bra. Men jag fixar inte matte, jag är ingen mattemänniska, och det kan väl inte alla vara eller? Jag har som bäst haft VG i matte. Men jag fixar det inte längre. Och naturkunskap...vad kan jag säga? Jag finner naturkunskap högst ointressant. Visst jag tycker det är intressant med miljön och hur sjukt den håller på och har förändrats och enligt min åsikt måste vi fixa det. Men då säger jag: Men ett så jävla efteblivet land som Sverige(Ja, jag är ifrån sverige, jag bor i sverige och ja, jag är glad att jag är född här och inte i något drabbat land) men come on! Sverige är rikt, men kan inte hjälpa folk i nöd? Nej nej, istället finns det löjligt många rasister och egoistiska människor i detta jävla land. Och läs rätt nu: Det finns många skrev jag;inte alla! SJÄLVKLART ska vi ta hand om "vårt" folk först, men de flesta människor i sverige har så det räcker åt tre personer. Varför lägger föräldrar pengar på att köpa Iphone, Ipad, Ipod, laptop, märkeskläder - whatever; u name it, till sina ungar? Skänk lite till organisationer istället. Jag menar för helvete när jag var liten sprang jag runt i bergen och lekte Sailor moon med mina kusiner! Inte fan tog jag för mycket skada av att inte ha alla tekniska prylar i världen och kläder som jag absolut inte fick göra sönder typ. Visst, alla människor har ett val. Absolut. Men kan sverige sluta klaga på att allt är värdelöst när knappt några bryr sig om att hjälpa till? Awright. Så här ligger det till också: Måste erkänna att nej jag skänker inte till något, men som jag känner nu så kommer jag göra det i framtiden, så fort jag blivit arton! Visst jag vet inte hur jag känner om ett år, men just nu känner jag så.

Blev ett långt inlägg och jag kom ifrån ämnet. Bra Sara. Inte ens detta är du bra på.



Vovvar och ishockey

Chill dag idag, underbart att vara hemma hos mina vovvar igen. Jag vet, jag tjatar bara om mina hundar. Men det finns en anledning och den är enkel: De är bäst.

Annars då? Nej, sitter här och kikar på ishockey och det går väl sådär.....Färjestad-Skellefteå. Står 2-0 till färjestad....

Alfons och Elliot



Mina älsklingar.
De bästa i mitt liv.
Jag kan inte beskriva hur mycket ni betyder.
Denna veckan som varit har varit ett jävla helvete, allt går åt helvete.
Att inte kunna träffa er fem dagar i veckan är just nu det värsta i hela mitt liv.
Denna helgen var fruktansvärd, först ett möte på fredag och sen rasande föräldrar.
Bröt ihop lite och Elliot låg brevid mig i sängen och jag klappade honom. Tårarna rann mest och tillslut var han helt blöt på huvudet. Men du var där, du fanns där, även om du inte säger något, så hjälper det mig mer än något annat.
Tack för att ni är bäst i världen. Tack för att ni alltid finns där. Utan er...Det går inte ens att tänka. Ni är mina bästa bästa vänner. jag älskar er något så otroligt, obeskrivligt mycket.

I'm not down

Från och med denna veckan, startar imorgon, så ska jag göra så mycket jag kan för att göra precis vad folk har visat denna vecka vad jag ska göra: Enbart plugga, aldrig ha roligt och förlora två år av min tonårstid. Hur låter det? Det låter förjävligt, men det verkar som att det enda man ska göra i livet är att försöka bli bäst. Är man inte bäst på något så spelar ens liv ingen roll.
Jag har alltid haft tankar som är tvärtom. Men det verkar inte funka och skolan bara fuckar upp allt. Verkligen allt, jag har nästan i alla år gillat skolan, har inte haft speciellt svårt osv, men denna terminen har varit ett helvete. En lärare som skriker och svär och sen sitter och nekar detta rakt framför min bästa vän. Sen drog vi upp detta på engelska lektionen i fredags, då blev han så jävla tam och skulle absolut inte skrika eller höja rösten mer. Jag önskar dig lycka till, syns nästa engelska på tisdag. Förra tisdagen gick allt åt helvete och jag har aldrig sett min vän så jävla arg. Inte på mig. På vår engelska lärare.

Hero of war

..That's what I'll be, and when I come home, they'll be damn proud of me.

RSS 2.0