update

Oj vad jag är bra på att uppdatera, helt sjuuukt.
Iallafall, vart en rätt soft vecka, förutom redovisningen, sjukt äckligt är det. Jag hatar det, men det gick väl rätt okej ändå.
I fredags var det ju maskerad i skolan, var ganska många som hade klätt ut sig faktiskt, sjukt kul! Bl.a så fanns Samara Morgan(jag kan inte beskriva känslan jag fick när jag såg henne första gången, helt random, fick förmodligen skador för livet...Läskigaste jag vet, en av de iallafall), Darth Vader, Batman-gänget osv, galet var det!
Lägger nog upp bilder imorgon eller något. Jag och Ida klädde ut oss till Billy the puppet. Och Karin var våran röda trehjuling. Väldigt passande iallafall för i fredags skulle vi ju också kolla på Saw 3D! Vi var taggade som få!


Dock var den en stor besvikelse. När man säger att det är sista Saw filmen+att den är i 3D, då förväntar man sig en av de äckligaste jävla filmerna på länge. Inte någon film där man blir förbannad för att han är så "dålig"....Misslyckas med allt i hela filmen typ. Men som film var den bra, bara det att...inte som Saw 7 3D. Var knappt några effekter. Men som sagt, som film var den bra! Och gav rätt chockerande "AHHAAA" upplevelser...

saw 3D

27 oktober 2010

Några dagar sen jag skrev. Det bästa som har hänt är att jag och Jenny antagligen har fått en lägenhet, som det ser ut nu så blir det så, en etta på Tureborg, kommer bli oerhört skönt. Måndag, tisdag och onsdag kan jag gå upp ca 3-4 timmar senare än vanligt, torsdag kanske 2½-3 timmar senare och fredag ca 3 timmar senare. Underbart.


Igår så fick jag sluta TIDIGAST en minut efter att mitt tåg hade gått. Hur förjävligt?
Så jag fick vänta i två timmar på nästa tåg, så jag kollade på min väns och två av hennes vänners projektredovisning som dom har höllt på med nu i ett tag, den var riktigt bra, bra val av projekt tycker jag. Alltså, denna veckan har alla Esteter projektredovisningar, helt ärligt så vet jag inte heeelt säkert om dans, teater och bild har det....men är säker på att musik har det iallafall.

Idag så fick vi sluta 11.10! Och vi började 10.10....Rätt chill! Vi hade bara engelska idag då alltså, först är det Individuellt val, där jag inte har något så jag är ledig, sen var det engelska då, efter det skulle vi haft datorkunskap men läraren var sjuk. Efter det är det matte - studieverkstad, som jag inte behöver gå på och sista är det Mediekunskap och våran lärare är i Kina...Och vi har bara en lärare på fredag så vi har varit ledig ifrån två mediekunskapslektioner nu...Vilket är lite synd för det är ju iallafall roligt...:>
Imorgon är ska jag och en av mina classmates ha svenska redovisning. Jag HATAR redovisningar. Hatar.Hoppas på att det går ganska bra iallafall, måste ju komma över det, egentligen, varför är det så jobbigt? Min klass är jättesnäll...Och jag menar...So what om man gör bort sig egentligen? Det kommer fler chanser.
Har jag nämnt att MP10B är en galet bra klass?

Iallafall, nu sitter jag och väntar på att välkommen åter ska börja, läääskigt bra program dedär.
Och nu blev det ett väldigt långt inlägg. Sånt händer!

En sjuk bild ifrån Expon i tisdags.
Fotograf: Karin Wallström

expo

Sunday

Varit en chill helg, nu är det bara sista veckan innan lovet, lovely.
Iallafall, sitter just nu och lyssnar på Flogging Molly, ett helt galet grymt band!

Ikväll blir det Beck! En av de bästa svenska filmserierna som någonsin gjorts. Jag kan ju säga också att jag bara har sett de filmerna som är med Peter Haber och Mikael Persbrandt. För mig är det helt omöjligt att se någon annan än Haber i rollen som Martin Beck eller någon annan i rollen som Gunvald Larsson än just Persbrandt, trots att det har varit andra som spelat i de äldre filmerna. Iallafall, det är den tredje säsongen dom sänder, helt okej, Jag älskar Klingströms finska dialekt...Den är bra och mellan Alice Levander och Lena Klingström så är Klingström min favorit, de är båda bra såklart, och andra säsongen där Levander spelar med är riktigt bra. Sen när det kommer till första säsongen så..Den är bra, helt klart, tycker dock det är lite...ovant att se Per Morberg(spelling?) i rollen som Wersén, eller ja kanske inte just den rollen men jag får nog säga att jag gillar Oberg mer än Wersén..(Ogilla starkt att Oberg blir skjuten i sista filmen i säsong tre "I guds namn" och ändå görs två filmer till....Som faktiskt är bra...But still...)

Iallafall , Beck som gäller vid 21.00, bra kväll!


21 oktober 2010

Jag lyckades missa bussen. Jag bliiiiir så förbannad. VARFÖR just IDAG? Har ju idrott idag. Vi ska ju ha basket. Så jävla typiskt, och så är det ju jävligt svårt för västtrafik att sätta in tåg/bussar så att det inte tar tre timmar innan man kan vara inne på skolorna om man missar 7 tåget, man kan inte vara i uddevalla förens 10.40...Och idrotten börjar klockan 10.00 och slutar 11.10...Why....

19 oktober 2010

Sitter i skolan nu, väntar på att våran matte lärare ska komma, vet inte riktigt när vi börjar.
Sen har vi någon brandövning....Sista lektionen är Mediekommunikation..Ska gå och hämta mina hörlurar nu!

__


English goes The war at home

Engelska nu, har precis kollat på The war at home, hade först introduktionssamtal idag(tror jag att det heter), sen gick jag till första lektionen vi hade, mediekunskap, där det var ca. en halvtimme kvar.
Efter denna lektionen är det matte och sist livskunskap, sen helg.

I helgen blir det nog att följa med Theres på KM och sedan filkmkväll, längesen nu. Söndag blir det kanske filmkväll med min kusin också, chill helg.

Svenska

Bara svenska kvar nu...Vet inte riktigt när vi börjar...Men vi slutar iallafall 14.50, woho! Tidigaste dagen, eheh.

MPR

Medieproduktion nu, har precis haft lunch och innan det hade vi idrott-basket! Galet roligt.
Har Expo nu, som vi började med i tisdags då jag var sjuk så detta blir första gången för mig, och väldigt lyckat hittils...eller? Njaaa, vi är tre st+läraren...haha känns som en sådär halvpopulärt...Men jaja, några klasskompisar sa att vi skulle få se våra filmer ifrån förra MPR:en, våran är bäst!
Tror nog vi börjar nu...

14 oktober 2010

Skolan nu, enda dagen som vi börjar vanlig tid: kl. 8.30! Rätt chill att slippa sitta och vänta på första lektionen :>
Först idag är matte, sen är det idrott, MPR-Expo och sist svenska!
Slutar tio i tre idag, like.
___

I'm tired..




Onsdag...

..och väntar på att Välkommen åter ska börja, det är helt sjukt bra, haha dock börjar det inte förrens 21.30...
Anyway, har varit ute och gått för en stund sen, kikar nu på 2 and a half men, like!

___

Jag älskar hösten.



13 oktober 2010

Blev en kort skoldag idag, åkte hem redan vid tolv. Jag började vid tio över tio, då hade vi en timma engelska sen lunch innan mitt tåg gick, kändes rätt ovärt att ha åkt in, men är fortfarande sjuk och imorgon har vi idrott som jag inte vill missa.
Iallafall, dricker typ té nu, ska kika lite på The war at home, sen måste jag antagligen plugga lite matte - har prov på fredag. Väldigt otagg på det.

Ny header också!

12 oktober 2010

Är hemma, är sjuk och jävligt rastlös.
Jag förstår inte varför alla tycker det är så skönt att vara hemma, jo visst jag gillar inte heller skolan, och jag gillar inte heller att ha lektioner, men man gör ju någonting, det är ju hemskare att vara hemma medans alla andra är i skolan.
Dock blir man ju galet rastlös på lektionerna också, but still.

Iallafall, har druckit te med honung och hoppas på att det hjälper lite...eheh...och kollat på The war at home.
Ett läskigt bra program!
___

Autumn<3

11 oktober 2010

Sitter i skolan nu, kom hit runt halv elva. Jag började dagen med att  missa buss och tåg, woho.
Så jag fick ta en buss som gick typ 07.37 upp till Tanum och sen vänta till 08.54 mot uddevalla...Woho, jag älskar denna dagen!!!
Snart börjar svenskan iallafall, som vi egentligen inte behöver gå på....Måndagar är inte mina favoritdagar....Iallafall, efter det är det engelska och sist mediekommunikation :>

Funny games♥

Kollar på en av de bästa filmerna någonsin, eller ja. Själva filmen är stört bra, men det finns så långa och tråkiga scener i den, som nu tillexpempel, men handlingen är galet bra och den är så psykisk så det är inte sant!
Rekomenderas verkligen.

love

8 october 2010

Happy birthday Johnny Ramone and C.J Ramone!


Christopher Joseph Ward

C.J Ramone
8 october 1965
CJ




John William Cummings
Johnny Ramone
8 october 1948-15 september 2004
johnny

Mediekunskap 6 oktober 2010

Slutar om ca 25 minuter! Vart en rätt chill dag, började vi tio ungefär, först engelska, sen datorkunskap, och nu sist är det MDK, har haft en del rast idag med andra ord...
Nu börjar vi igen!

@ rörlig bild...

gilla!
Våran film blev ju helt klart grym! Är helt färdiga nu, ska spela upp den nästa MPR lektion :> På torsdag är det sista lektionen med rörlig bild, film. Det var riktigt roligt, men längtar tills vi har foto! Och ljud verkar roligt. Expo verkar sådär dock...Men vad vet jag, haha..

__

Parken i Uddevalla......


Friday

Sitter i skolan nu och börjar inte förens halv tio, dock har jag prov då så ska plugga lite nu. Första lektionen är mediekunskap, sen rast, mentorstid, engelska och sista livskunskap.
Sen blir det hemåt och helg! Lovely.

RSS 2.0