Unfocused

Det är just det jag är just nu. Jag vet att jag har läxor, men kommer fan inte på vilka. Hade ljud-läxa till idag som han verkat glömt bort. Too bad. Eller? Nej, men ljud är faktiskt jävligt roligt. JAG tycker det är kul att sända. JAG. Vad hände? Well.

Måndag idag. Skolmässigt står måndag för:
-Svenska
-Rast
-Engelska
-Ljud
-Samhäll

Engelska B. Fan hände med den kursen då? Helvete så uttråkande. Läser texter och hela böcker som jag gissar på är skrivna någon gång på 2000-talet. FÖRE kristus. Lovely.

____________


It's been the worst fucking day since yesterday

Skola nu, väntar på att engelska b ska börja.
Musik, folk och äckel överallt.
Musike-OK
Folk-Please die
Äckel-Well, I want to kill ya all.

Trött på Skolan, trött på Sinclair, trött på datorer, trött på läxor och krav. Trött på att rektorer och allt lärare på skolan ljuger och säger en sak sen är det helt annorlunda. Okey, Inte alla.Trött på politikdebatter i skolan så går åt helvete. Trött på en miljard engelska uppgifter.
Började dagen med att komma till skolan och får reda på att foto läraren är sjuk. Fuck it, hur svårt är det att informera om det?
Sen ljud, sände lite, gött!

______


Nostalgi-trip

Lördag, skööönt med helg..Saknar dock min fina pojkvän<3
Men har trots det varit en helt okey dag.
Jag vaknar av vad? Jo, min kära mor frågar om jag vill ha pankakor. LOVE LIFE. Kan även tillägga att igår käkade vi hennes stört goda lasagne.
Sen skulle jag, min brorsdotter och farsan ut och dra hummertinner. Eh ja. Gick totalt värdelöst på hummersidan där; en ragnhona så...Gissar på att farsan inte vill ha med oss ut på sjön igen, haha!
Sen kalas för min yngsta kusin.
Och där hände världens sjukaste jävla nostalgi moment någonsin. Min kusin(inte födelsebarnet utan hans syster), tar fram sina barbiedockor hon hittat på vinden. Det lät ungefär såhär:
-ÅÅÅÅHH DET ÄR JU DEN DOCKAN!
-JAA OCH HÄR ÄR DENNA KLÄNNINGEN, KOMMER DU IHÅG DEN?
-JAAA!!!!! OCH DOM HÄR SHORTSEN!!!!


Ni förstår.

RSS 2.0