Second week

Imorgon börjar andra veckan i skolan. ANDRA veckan, det känns som om jag har gått där i evigheter. Eller nej okej nu ska vi inte överdriva, men det är roligt och jag gillar faktiskt klassen, dock är det alldeles fel att inte gå med Matilda. Det är så sjukt fel. Vi har lite tillsammans men det är liksom:
-"Ja men du vet det vi skulle göra Svenskan, men han sa ju det igår:s?"
-"Fast....Vi har ju inte samma lärare...."
Hur fel? Väldigt fel.
Men jaja, på tal om svenskan, vi ska skriva ett jävla A4 om hur en penna ser ut. En pennas utseende, ett A4, huuuuuuuur ska det gå till?

Men idag iallafall, ska fixa lite grejer sen blir det till att se på film och sova hos Theres, så kör hon till skolan imorgon. Blir kul, precis som det brukar vara, var dock ett tag sedan nu :/

____

Band: Nirvana
Låt: Molly's lips

Second day - check

Som sagt, andra dagen fixad nu då. Sa att jag ville byta klass så förhoppningsvis så går det att göra det, om nästan tre veckor. Vafan? Jaja, hoppas på att det går iallafall.
Först samlades vi i salen, sen skulle vi till en teatersal tillsammans med andra media klassen och estet ettorna, där blev vi indelade i 10 grupper tror jag det var och skulle springa runt och leta efter massa grejer bl.a en kaktus och en glödlampa...Crazy.
Sen käkade vi och efter rasten där så drog vi upp till östrabo teatern och kikade på en grej som tvåorna på Sinclair(Skolan där jag går....) hade fixat typ en föreställning och visade lite av vad de gjorde på sina program t.ex dans,teater musik osv. Efter det slutade vi och drog hem.

Nu måste jag nog gå och lägga mig....Försov mig idag och vaknade en halvtimma innan bussen gick ifrån Grebbestad tack vare att en vän skickade ett sms - TACK! haha...


23 augusti 2010

Första dagen i skolan nu då. Redan trött på den och jag känner att jag måste gå och lägga mig nu för att faktiskt orka imorgon, tåget går kl.7(!?!?!?!?!?!) ifrån tanum station. What? Och hur kan man lägga skola på en MÅNDAG? Borde vara olagligt..
____

Artist: John Mayer
Låt: Who says




Amazing

The ark var helt amazing i onsdags.
Helt underbart bra.
Fantastiska.

Bilder kommer när jag har laddat över till datorn.
They're beautiful.

No

Jag är ju inte bäst på att uppdatera iallafall. Blir kanske bättre när skolan börjar igen, för just i sommar har det inte varit mycket variation på dagarna, jobb och chill.
Igår däremot var det krogbus, galet nice, får bli bilder någon dag!
Först frukost vid elva, vid ett någongång tror jag så drog tävlingarna igång, och sen tror jag att runt halv sex eller något så drog vi bort till bubbelpoolen där det blev chill.."De e allvar!"
Dock bada jag typ inte, är inte alldeles för kär i sånt.
Men det var trevligt. Absolut! Och imorgon blir det jobb.
På onsdag blir det gbg med Matilda och Jenny för att kika på The ark. En av mina stora drömmar för två-tre år sedan. Lovely.

RSS 2.0