Nu gäller det!

Har inte haft tid att skriva på ett tag nu, men nu gäller det!
Handbolls VM 2011 har dragit igång och Sveriges start är nästintill magisk!
Var ju i göteborg och kollade på invigningen+Sverige-Chile! Som väntat tog Sverige segern ganska enkelt och Chile stod väl emot i ca tio minuter eller något...
As nice dag med JayJay, den enda minuset(som dock är ett vääldigt stoooort minus) var att #15-Jonas Larholm, var sjuk.
Tänkte beställa biljetter till Slovakien-matchen också, men valde att beställa till Tisdag mot Argentina!
Just nu känns det jävligt rätt då #24-Fredrik Petersen satt på bänken nästintill hela matchen, bortsett på ca 10 minuter på plan och en straff! Som ni kanske förstår så är både Larholm och Petersen två av mina favoriter och hoppas på att se dom spela på tisdag! Iafallall, matchen mot Slovakien var helt sjukt bra ifrån Sveriges sida, och trots att dom bara slog dom med ett mål i förra VM:et så blev det en klar seger igår för de gulblåa laget! Om jag inte minns helt fel så blev det 18-28...